Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Hankook Tire produce anvelope radiale inovatoare, premiate datorita calitatii superioare dovedită, pentru autoturisme, camioane ușoare, SUV-uri, RV-uri, camioane și autobuze, precum și motorsporturi (circuite / raliuri).

Dorind să aducă consumatorilor calitate, excelența tehnologică și satisfacția de conducere, Hankook Tire investește continuu în cercetare și dezvoltare, menținând cinci centre de cercetare și dezvoltare și opt instalații de producție din întreaga lume. Soluțiile de anvelope Hankook  speciale pentru piețele europene, precum și echipamentele originale europene, în conformitate cu cerințele producătorilor de mașini premium, sunt dezvoltate în centrul tehnic regional al companiei din Hanovra / Germania. Producția pentru regiunea europeană se desfășoară pe site-ul de producție de ultimă oră din Rácalmás / Ungaria, care a fost inaugurat în iunie 2007 și este în continuă extindere.

În prezent, aproximativ 3.000 de angajați produc până la 19 milioane de anvelope pe an pentru autoturisme, SUV-uri și camioane ușoare.

Sediul central al Europei Hankook Tire se află în Neu-Isenburg, lângă Frankfurt am Main, în Germania. Producătorul operează și alte sucursale în Cehia, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia, Rusia, Spania, Suedia, Turcia, Marea Britanie și Ucraina.

Produsele Hankook sunt vândute direct prin intermediul distribuitorilor regionali pe alte piețe locale. Hankook Tire are aproximativ 22.000 de angajați în întreaga lume și își vinde produsele în peste 180 de țări.

Producătorii de mașini pe plan internațional se bazează pe anvelopele produse de Hankook pentru echipamentele lor originale. Aproximativ 30% din vânzările globale ale companiei sunt generate în cadrul regiunii europene și CSI. Hankook Tire a fost reprezentat în renumitul Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World) din 2016.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope