Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Un producător de anvelope de pionierat din fosta Cehoslovacie și achiziționat de Continental în 2009, Compania Matador este stabilita în Bratislava, Republica Slovacă. Începând cu cariera sa industrială în 1905 ca producător de cauciuc, Matador s-a aventurat în producția de anvelope abia în 1925.

După ce a încheiat cu succes o sută de ani de existență în 2005, Matador și-a îndeplinit misiunea de a oferi produse de înaltă calitate la prețuri rezonabile si fara sa afecteze  mediul inconjurator.

Matador produce o mare varietate de anvelope care se potrivesc tuturor tipurilor de autoturisme, 4×4, camioane și SUV-uri. Tracțiunea anvelopelor Matador este excelenta în toate condițiile climatice, atât pe șosele cât și pe drumurile de tara. Expertii au incercat sa demonstreze că, cu Matador, calitatea câștigă supremația peste tot.

Cu anvelopele Matador sunteți gata pentru orice misiune, deoarece au fost create si dezvoltate de profesioniști. Mulți ani de experiență reușită a facut din compania Matador un pion important  în dezvoltarea pneurilor, acest lucru se reflectă în produsele sale dinamice, moderne și eficiente. Cu Matador sunteți pregătiți pentru orice provocare.

Ca parte a prestigiosului grup Continental, Matador are o tradiție îndelungată de a satisface cerințele de înaltă calitate datorită competenței europene în domeniul producției și tehnologiei.

Nu există nici o îndoială că anvelopele reprezintă cea mai importantă caracteristică a unui vehicul în ceea ce privește siguranța de peste 100 de ani. Anvelopele sunt singurul punct de contact al unui vehicul cu drumul. Când anvelopele sunt uzate sau sunt umflate prea mult, acestea pun în pericol vehiculul și oamenii. Cu toate acestea, nu toți șoferii sunt conștienți de importanța anvelopei în special în timpul achiziției. Majoritatea oamenilor opteaza sa restrânga  costurile, iar altii le cumpără în funcție de popularitate și aspect.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope