Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Exista  unele îndoieli cu privire la anvelopele Windforce in randul utilizatorilor. Aceasta este una dintre mărcile chinezești mai puțin cunoscute, care sunt cu adevărat proiectate și fabricate în China, spre deosebire de alte sub-mărci care sunt proiectate într-o altă parte a lumii și sunt fabricate într-o fabrică destul de discretă în Shandong sau Zhejiang.

Vorbind despre Shandong, această provincie chineză găzduiește aproximativ 300 de producători de anvelope și este, de asemenea, acasă pentru brandul Windforce. Având în vedere faptul că există mai mult de 500 de producători de anvelope în China, chiar guvernul nu este sigur de numărul exact al companiilor de anvelope care există în țară.

Cu toate acestea, exista anumite temeri în privința produselor cu un nume de marcă chineză sau a celor fabricate în China. Dar când vine vorba de anvelope, veți încredința confortul și siguranța celor dragi față de un brand de anvelope mai puțin cunoscut?

Exista și factori suplimentari care vin cu achiziționarea unui anvelope chinezești, dar vor exista, de asemenea, unele dezavantaje minore pe parcurs. Am analizat și alte mărci de anvelope chinezești, cum ar fi Winrun și Lion Sport, și le găsesc să fie ieftine, totuși decente pentru preț.

Desigur, ca și în cazul tuturor produselor din lumea consumatorilor, prețul este, de obicei, o indicație a calității, durabilității și performanței. Există un motiv pentru care anvelopele Michelin și Bridgestone au un preț premium și nu au nimic de a face cu numele singur.  Si totusi, in cazul anvelopelor premium, in pretul anvelopei sunt incluse si costurile de promovare ale brandului.

Dar nu există nici o denigrare a faptului că anvelopele ieftine au ajuns pe o piață largă nu numai în America de Nord, ci și în alte părți ale lumii. Nu toți oamenii își pot permite un nou iPhone X, și același lucru se poate spune și pentru anvelopele de brand premium. În acest ansamblu de anvelope Windforce, putem afla dacă ieftin înseamnă „veselă” în această lume nebună de anvelope de marcă chinezești.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope