Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Exista o lege referitoare la obligativitatea de a avea anvelope de iarna incepand cu 1 noiembrie.Legea a fost promulgata in anul2001 insa cauciucurile de iarna nu sunt obligatorii in fiecare an incepand cu data de 1 noiembrie. Aceasta contradictie a creat o confuzie in randul conducatorilor auto. Specialistii recomanda schimbarea cauciucurilor de vara cu cele de iarna atunci cand temperatura de afara scade sub 7 grade Celsius.

Anvelopele de iarnă sunt echipate cu un model special de rulare unidirecțională, care împinge efectiv zăpada și gheața. De asemenea au o adâncime mai profundă a benzii de rulare decât omologii lor de tot sezon, pentru o performanță mai bună în condiții de drumuri cu zăpadă. Anvelopele de iarnă sunt, de asemenea, fabricate cu compuși speciali care pot suporta temperaturi extrem de scăzute. Totuși, anvelopele pe tot parcursul sezonului sunt realizate cu ajutorul unui model de rulare închis, care este realizat pentru prinderea drumurilor și împingerea apei prin primăvară, vară și toamnă.

 

Designul anvelopelor este cu nervuri in forma de carlig. Nervurile permit accelerarea eficienta deoarece se impregneaza in carosabilul acoperit cu zapada. Canelurile circumferentiale in pozitia optima asigura contact excelent pe carosabilul ud. Absorb si disperseaza apa si lapovita foarte repede de pe banda de rulare.
Dacă aveți anvelope pe tot parcursul sezonului, s-ar putea să vă întrebați de ce anvelopele de iarnă sunt chiar necesare. Faptul este că anvelopele de iarnă sunt concepute special pentru a circula pe gheață, zăpadă, ploaie și temperaturi scăzute. Deși anvelopele pe tot parcursul sezonului pot fi ideale pentru o varietate de condiții de conducere, cum ar fi drumurile ude și zăpadă ușoară, pur și simplu nu sunt echipate pentru iernile asiatice canadiene – în ciuda a ceea ce sugerează și numele. De aceea, atunci când se apropie sezonul rece, este vital să le dezactivați pentru variantele de iarnă robuste.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope