Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Când cumpărați anvelope noi, experții de la Bridgestone vă pot ajuta să găsiți anvelopele potrivite pentru vehiculul dvs. Odată ce găsiți seria de numere pe peretele lateral al anvelopei, verificati daca corespunde cu dmensiunea anvelopei dvs.

Tipul de anvelopă definește utilizarea corectă a pneului. De exemplu, o denumire „P” înseamnă că este un pneu pentru autoturisme. O denumire „LT” este pentru un camion ușor. Nici o literă înaintea lățimii nu indică faptul că este un pneu european.

Lățimea anvelopei este lățimea anvelopei măsurată în mm de la peretele lateral la peretele lateral.

Raportul de aspect este raportul dintre înălțimea secțiunii transversale a pneului și lățimea sa

Construcția vă spune cum au fost așezate straturile anvelopei. „R” înseamnă radial, ceea ce înseamnă că straturile funcționează radial peste anvelopă. „B” reprezintă o construcție de părtinire, ceea ce înseamnă că straturile funcționează în diagonală peste anvelopă.

Diametrul jantei este lățimea în cm a roții de la un capăt la altul. Diametrul acestei roți este de 16 inci. Înlocuiți întotdeauna o anvelopă pe o jantă cu alt pneu cu exact aceleași denumiri pentru diametrul jantei și literele sufixelor.

Indicele de încărcare este un număr atribuit care corespunde capacității de încărcare a anvelopei. Majoritatea indicilor de încărcare a pneurilor pentru autoturisme variază de la 75 la 100, dar câțiva transportă mai mult. Veți găsi, de asemenea, încărcătura maximă în altă parte pe peretele lateral al anvelopei în ​​kilograme.

Rating-ul vitezei vă indică viteza maximă pentru o anvelopă. Cu toate acestea, un rating de viteză nu reprezintă o recomandare de depășire a limitelor de viteză și nu indică cât de bine manevrați anvelopele.

Bridgestone oferă de asemenea anvelope de calitate Veți putea alege dimensiunea anvelopei și dimensiunea jantei în cadrul instrumentului de căutare a anvelopei.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope