Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Constructorul japonez de anvelope, Bridgestone, a devenit unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial. In cadrul companiei, din 1988 face parte si marca Firestone, care se poate lauda cu o lunga traditie in domeniul fabricarii de cauciucuri, ea fiind prezenta pe piata inca din 1900.

O data cu instalarea temperaturilor sub 7 grade Celsius, normele in vigoare impun soferilor auto sa nu neglijeze dotarea corespunzatoare a vehiculelor conduse, in caz contrar acestia fiind predispusi sa primeasca amenzile aferente. Desi unii conducatori considera ca anvelopele trebuie inlocuite doar in cazul cand cad precipitatii sub forma de ninsoare si se asterne zapada pe carosabil, acest fapt este gresit, fiind necesar sa schimbe setul de cauciucuri chiar daca asfaltul este uscat, atunci cand se inregistreaza scaderea temperaturii in termometre.

Persoanele interesate sa monteze anvelope 185/65 R15, in special cei care poseda un autoturism Dacia Logan, se pot baza pe performantele modelui conceput de Bridgestone – Blizzak LM32, deoarece acesta dispune de bune caracteristici pentru deplasari line in mediul urban si la parcurgerea de distante lungi.

De asemenea, mai puteti echipa cu succes autoturismele Logan  si cu anvelope de iarna Firestone Winterhawk 2 Evo care dau dovada de o buna manevrabilitate atat in linie dreapta, cat si la efectuarea de viraje.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope