Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Testerii de la ADAC au probat anul trecut modelul de anvelope de iarna pentru turisme Dunlop Winter Response 2. Acestea au obtinut calificative care le certifica drept “exemplare”, reusind sa se remarce indeosebi prin proprietatile deosebite de rulare pe suprafete acoperite de zapada si gheata. In plus, montate pe vehiculul de test Volkswagen Tiguan, pneurile proiectate de Dunlop au demonstrat si un zgomot redus in timpul deplasarii, ceea ce nu este deloc de ignorat, mai ales pentru conducatorii auto care doresc sa beneficieze de confort sporit.

Alte calitati care au iesit la lumina in urma minutioaselor testari efectuate, consta in:

  • O tractiune inalta pe zapada
  • Riscuri diminuate in fata deraparii in timpul manevrelor de viraj
  • Distante mai scurte pe suprafetele umede, alunecoase
  • Rezistenta mica la rulare.

Daca in ceea ce priveste aderenta si tractiunea pe zapada si gheata, aceste anvelope s-au evidentiat prin conduita exemplara, singurul lor cusur ar putea fi doar manevrabilitatea mai slaba pe uscat, fapt ce nu constituie o problema majora, mai ales daca circulati predominant in regiuni unde precipitatiile sunt mai abundente in perioada de iarna.

In concluzie, va recomandam, daca aveti nevoie de anvelope 195 / 65 / R15 sa va bazati cu incredere pe linia Winter Response 2, deoarece veti fi avantajati de nivelele sporite de aderenta si tractiune pe orice suprafete pline de zapada si acoperite de pelicula de gheata, o acvaplanare scazuta si emisii de zgomot reduse (66-68 dB).

La comandarea unui set complet de 4 anvelope, firma noastra va asigura gratuit transport si livrare, in orase precum: Bucuresti, Targoviste, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati, Braila, Timisoara, Medias, Oradea, Arad, Brasov, Ploiesti, Buzau, Tulcea, Giurgiu, Pitesti, Targu Mures, Sfantu Gheorghe, Barlad, Iasi, Roman, Bacau, Satu Mare, Botosani, Suceava, Bistrita, Piatra Neamt, Vaslui, Targu Jiu, Focsani, Craiova, Resita, Calarasi, Baia Mare, Zalau, Deva, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Turda, Hunedoara,  Lugoj, Slatina, Sibiu, Drobeta-Turnu Severin, Slobozia precum si in alte orase din Romania.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope