Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele de iarnă sunt proiectate special pentru a funcționa în condiții de iarnă, cu temperaturi de 7 până la minus 30 de grade! Acestea au fost fabricate cu compuși speciali de cauciuc care își păstrează mai bine elasticitatea la aceste temperaturi și au, de asemenea, șabloane speciale de rulare, care permit o mai bună oprire și manevrabilitate.

Eficacitatea anvelopelor de iarnă și a tuturor tipurilor de anvelope sunt cu adevărat eficiente numai dacă există 4 de aceeași fel pe vehiculul dvs. Deci, asigurați-vă că le cumpărați și le instalați în seturi de 4! Unele companii de asigurări oferă de asemenea o reducere dacă aveți un set de anvelope de iarnă instalat pe vehiculul dvs. pe tot parcursul iernii!

Asigurați-vă că verificați în mod regulat presiunea în anvelope, deoarece schimbările de temperatură vor schimba presiunea din interiorul anvelopei! Anvelopele dvs. trebuie să fie întotdeauna la presiunea recomandată pentru a îmbunătăți durata de viață, siguranța și eficiența anvelopei!

Există câteva lucruri care vor ieși în evidență referitor la anvelopele de iarnă! Suprafața de rulare este de asemenea distanțată și este mai adâncă decât celelalte tipuri de anvelope. Cea mai profundă suprafață de rulare permite ca zăpada și gheata să fie canalizate. Anvelopele all season și anvelopele de vară nu au profilul atât de adânc, ele nedirectionand zapada la fel de eicient. Inscriptia de pe anvelope relevă pentru ce sezon sunt destinate, in cazul anvelopelor de iarna fiind obligatoriu indicativul M + S.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope