Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopa all season este o anvelopă pe care o puteti folosi pe tot parcursul sezonului. Este în esență o anvelopă de iarnă care poate fi lăsată pe mașină tot anul.

Motivul pentru care avem nevoie de anvelope de iarnă este că, cauciucul anvelopei normale se întărește deoarece temperaturile scad sub 7 C. Cauciucul  trebuie să fie flexibil pentru a putea calca drumul. La acea temperatură o anvelopă de iarnă are nevoie de tracțiune. Pe măsură ce termometrul scade, anvelopele de iarnă câștigă aderența pe care anvelopepe all season o pierd.

Anvelopele all season folosesc compuși de cauciuc asemănători cu anvelopele de iarnă, dar sunt fabricate din materiale rezistente, astfel încât să poată rezista și căldurii de vară a autostrăzii.

O parte din acest sistem este o construcție foarte puternică. Anvelopele all season  Torque  sunt testate in condiții meteorologice de obicei la o viteză mare. Această rigiditate a anvelopei și modelul benzii de rulare conduc la o calcare a drumuliui mai zgomotoasă și mai rigidă în timpul verii decât iarna spre exemplu.

Pe drumurile înghețate, umede și uscate, anvelopa all season este mai stabilă și se oprește mai sigur decât o anvelopă de iarnă.

Sunt anvelopele all season răspunsul pentru toată lumea în timpul iernii? Nu. Dar pentru cei mai mulți șoferi care circula în cea mai mare parte a timpului pe drumuri in oras, este in regula.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope