Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Compania Continental continua politica de expansiune pe piata europeana, marindu-si capacitate de productie anuala de cauciucuri pentru segmentul de camioane si autobuze. O data cu deschiderea fabricii din slovace Puchov, se estimeaza o crestere in urmatorii ani de pana la 3 milioane de anvelope, investitiile atingand suma de 100 de milioane euro.

Aceasta miscare a producatorului german vine ca o dorinta de a intalni cererea tot mai mare pentru anvelope de camioane si autobuze, conform declaratiei seful departamentului de afaceri Continental Commercial Vehicle Tires, Andreas Esser: ,,Activitatea constanta a pietelor din Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa ne incurajeaza sa exploram acest potential in viitorul apropiat. Pentru a raspunde cererii continue, trebuie extinse si modernizate sucursale de productie din EMEA”.

Conform companiei germane, ,,Puchov este prima fabrica Cotinental care va produce noua Generatie 3 de cauciucuri pentru  autobuze“.

Daca sunteti interesati de achizitionarea de anvelope Continental, in magazinul nostru veti gasi o larga diversitate de modele fiabile si performante, atat pentru categoria turisme, cat si destinate vehiculelor comerciale.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope