Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Capacitatea anvelopei de a dispersa apa este dependenta de designul anvelopei all season.

Pe drumurile umede, cauciucul este principalul factor în determinarea tracțiunii. Compoziția de tip sticker cu atat mai bun cu cat este mai moale.

Dar în apă adâncă și la viteze mari, capacitatea anvelopei de a rămâne în contact cu carosabilul (inginerii de pneuri numesc rezistența la hidroplanare) depinde mai mult de modelul benzii de rulare, facandu-se referire la canelurile laterale și longitudinale.

Modelele de rulare care sunt excelente la dispersarea apei pot fi găsite pe toate tipurile de anvelope, insa aceste nu sunt la fel de performante

În cele din urmă, uzura contează foarte mult. Aceasta poate influenta rezistenta la acvaplanare.

Anvelopele de vară au o tracțiune inadecvată pe zapada datorita profilului inadecvat si compozitiei, care face ca anvelopa sa se intareasca la temperaturi de inghet.

O anvelopa all season  este mai flexibilă la temperaturi sub zero, fiind practic o anvelopa de iarna care poate fi utilizata si in celelalte anotimpuri.

Interesant este ca un autoturism cu tractiune pe o singura punte dotat cu anvelope de iarna sau anvelope all season are de multe ori performante superioare pe timp de iarna, in comparatie cu un autoturism cu tractiune integrala echipat doar cu anvelope de vara.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope