Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele Bridgestone – anvelope pentru camion ușor si SUV

Posesorii de camioane si SUV-uri nu vor trebui să caute mai departe de gama Dueler pentru o anvelopă versatilă și puternică pentru orice teren pe care doresc să-l incerce. Această serie prezintă modele agresive ale benzii de rulare, dar oferă în același timp o călătorie lină și confortabilă.

 

Anvelopele Bridgestone – Performanță

Potenza este gama de anvelope de performanță ale Bridgestone. Oferind un control excelent, manevrabilitate îmbunătățită și capacitatea de a rezista presiunii, acestea sunt o alegere excelentă pentru vehiculele sportive sau de lux. Componentele inovatoare ale benzii de rulare ale Bridgestone sunt foarte durabile, astfel încât vă puteți bucura de autovehiculul dvs. în anumite condiții dificile.

Bridgestone a fost formată în Japonia în 1931 și are 141 de unități de producție în 24 de țări. Compania s-a extins în 1988, prin achiziționarea firmei Firestone Tire and Rubber Company, păstrând tactul Firestone și readucandu-o la profit.

Inginerii Bridgestone se concentrează pe îmbunătățirea anvelopei în domenii precum tracțiunea pe sosea umeda, garanțiile de kilometraj extins, creșterea eficienței consumului de combustibil și multe altele. Dezvoltările lor în design nu compromit niciodată performanțele, astfel încât o anvelopă Bridgestone poate fi întotdeauna utilizată pentru a oferi performanțe maxime, indiferent de stilul de conducere și de autovehicul.

Înlocuirea anvelopelor dvs.  cu anvelopele Bridgestone noi, comparabile  la cost proporțional dacă nu se obține un kilometru justificat. Durata de viață reală a benzii de rulare poate varia in functie de stilul de condus. Se aplică anumite limitări și restricții.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope