Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Banda de rulare este principalul factor al duratei de viață a pneului și componenta principală a pneului care contribuie la rezistența la rulare. Reducerea grosimii, volumului și masei benzii de rulare sunt printre mijloacele disponibile pentru a reduce rezistența la rulare, dar ele pot fi nedorite dacă duc la o viață mai scurtă a pneurilor și la un număr mai mare de pneuri uzate. Se dezvoltă și se utilizează diverse tehnologii bazate pe benzile de rulare, cu scopul de a reduce rezistența la rulare fără efecte semnificative asupra rezistenței la uzură. Efectele practice ale acestor tehnologii asupra uzurii benzii de rulare și a altor caracteristici ale performanței pneurilor nu au fost stabilite cantitativ. Cu toate acestea, progresele continue în tehnologia anvelopei susțin mult promisiunea că rezistența la rulare poate fi redusă în continuare fără efecte adverse asupra duratei de viață a anvelopei și a populației anvelopelor.

Ca principiu general, consumatorii beneficiază de disponibilitatea rapidă a informațiilor ușor de înțeles cu privire la toate atributele majore ale achizițiilor lor. Anvelopele nu fac excepție, iar influența lor asupra economiei de combustibil a autovehiculelor este un atribut care poate fi de interes pentru mulți cumpărători de pneuri. Deoarece toate tipurile de anvelope sunt conduse de zeci de mii de kilometri, influența lor asupra consumului de combustibil al vehiculelor se poate extinde pe mai mulți ani.

În mod ideal, consumatorii ar avea acces la informații care să reflecte efectul anvelopei asupra economiei de combustibil în medie timpul de utilizare anticipat, spre deosebire de o măsurătoare efectuată într-un singur punct în durata de viață a anvelopei, de obicei atunci când este nouă.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope