Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Maximizarea duratei de viață a pneurilor este, de asemenea, importantă din punctul de vedere al mediului in ideea de a controla volumul de pneuri reziduale care pot încărca depozitele de deșeuri și afecta programele de reciclare. În timp ce manevrabilitatea, tracțiunea și alte caracteristici de funcționare ale pneurilor prezintă un interes deosebit pentru cumpărătorii de anvelope, acestea sunt și aspecte de interes public mai larg, în măsura în care pot influența performanțele de siguranță ale vehiculelor pe autostrăzi.

Exista studii menite să evalueze fezabilitatea reducerii rezistenței la rulare a pneurilor de schimb și efectele acesteia asupra consumului de carburant al vehiculelor, a duratei de viață a pneurilor și a generării anvelopei reziduale și a performanței de funcționare a pneurilor precum siguranța vehiculului.

Multe aspecte ale designului, construcției și fabricării unei anvelope auto sunt proprietate intelectuala a fabricantului, ceea ce limitează disponibilitatea informațiilor cantitative, în special asupra efectelor schimbărilor specifice ale designului și construirii anvelopei pentru a reduce rezistența la rulare. Cu toate acestea, există suficiente informații cantitative și tehnice în domeniul public pentru a evalua și a ajunge la unele concluzii generale cu privire la fezabilitatea reducerii rezistenței la rulare a pneurilor de înlocuire și a implicațiilor pentru alte atribute ale pneurilor. Efectele asupra cheltuielilor consumatorilor pentru înlocuirea combustibilului și anvelopelor pot fi, de asemenea, aproximate.

Rezultatele studiilor concluzioneaza că influența pneurilor de autoturisme asupra consumului de carburanți necesită o mai mare atenție din partea autoritatilor, industriei și consumatorilor.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope