Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Brandul de anvelope Sunfull este cunoscut pentru proiectarea de echipament pentru dotarea de turisme de familie sau de lux si vehicule comerciale usoare, aducand pe piata modele fiabile de vara, iarna si all season.

Pentru ca in curand se instaleaza iarna, expertii in domeniu ii sfatuiesc pe soferi sa recurga la montarea pe autoturism de anvelope Sunfull SF-982, capabile sa furnizeze o excelenta aderenta si manevrabilitate in toate conditiile de iarna. Alte beneficii oferite de acest model consta in urmatoarele:

  • noile cauciucuri pentru turisme imbunatatesc franarea si manevrabilitatea in curbe
  • structura lor favorizeaza dispersia eficienta a apei si noroiului acumulat de roti. Puteti regasi marcajul MS inscris pe flancul pneului.
  • ofera o foarte buna tractiune pe suprafetele acoperite de zapada intarita sau in curs de topire
  • in plus, aceste anvelope se pot lauda cu o rezistenta mica la rulare
  • datorita evacuarii rapide a apei si zapezii, asigura stabilitatea vehiculului la deplasarea pe drumurile acoperite de zapada, alunecoase sau inghetate. Astfel, dumneavoastra si pasagerii aflati la bordul masinii vor experimenta calatorii agreabile, in conditii de siguranta si confort (zgomotul emis de anvelopele Sunfull SF-982 este in jurul valorii de 70 decibeli, adica ofera o intensitate sonora medie).

In oferta noastra la anvelope de iarna ieftine puteti gasi si numeroase alte modele disponibile pentru comenzi online cu livrare la domiciliul clientului! In plus, la achizitionare, beneficiati de 5 ani garantie. Va recomandam sa optati numai pentru cauciucuri auto fabricate de producatori autorizati sau care provin de la distribuitori cu experienta in domeniu, precum SC Steffco SRL.

 

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope