Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Modelele de anvelope auto care au implementata tehnologia Run Flat au demonstrat ca sunt de un real folos atunci cand obiectivul dumneavoastra este de a ajunge la destinatie in conditii de siguranta, chiar si in situatii periculoase, ca atunci cand are loc o pana de cauciuc.

A pierde pe neasteptate din presiunea pneului poate constitui o experienta neplacuta si periculoasa pentru orice sofer, indiferent de cati ani conduce. Din acest motiv, inginerii au cautat sa creeze o anvelopa capabila sa reziste c u brio pierderii bruste de presiune, permitand conducatorului sa se deplaseze in siguranta pana la cel mai apropiat service de masini.

Mai precis, in cazul in care survine o pana de cauciuc in timp ce vehiculul este in miscare, anvelopele Run-Flat se pot utiliza in plus aproximativ 80 kilometri, fara a va pune in pericol.

Cum este posibil? Laturile consolidate ale pneului sunt concepute sa suporte greutatea vehiculului chiar si atunci cand are loc pierderea complete a aerului.

Autoturismele echipate cu anvelope run-flat va feresc de pericolul si efectele grave ale exploziei unui cauciuc pe autostrada. Vehicolul astfel dotat va putea fi controlat la fel de bine, permitand soferului sa continue deplasarea si sa ajunga la destinatia dorita fara intarziere.

Studiile arata ca peste 70 de procente dintre soferii auto au parte de cel putin o mica fisura. Imaginati-va ca prea putini sunt pregatiti pentru a schimba roata de rezerva la nevoie.

Gratie technologiei Run On Flat, acum a devenit posibil sa rulati in continuare maxim 80 de kilometric catre un service specializat unde sa solicitati reparatia sau inlocuirea anvelopei in deplina siguranta. Acest lucru elimina si necesitatea de a cara mereu anvelopa de rezerva, furnizand in schimb mai mult spatiu pentru depozitarea bagajelor voluminoase.

Tineti cont de urmatoarele aspecte
Cauciucurile run-flat se pot repara dupa o scurgere care afecteaza banda de rulare, dar nu daca scurgerea survine pe latura. Din cauza design-ului unic al carcasei, aceasta nu mai poate fi reparata in cazul deteriorarii.

Marcaje intalnite la anvelopele cu tehnologie Run Flat:

Pirelli: Runflat, Eufori@

Continental: SSR, CS (Conti Seal)

Bridgestone: RFT

Dunlop: ROF, SST, DSST

Goodyear: ROF, EMT

Michelin: ZP (zero presure), PAX.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope