Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Recunoscut ca unul dintre cei mai importanți specialiști în domeniul pneurilor din Canada, Pneus Metro Inc. a fost în afacerea anvelopelor de peste 35 de ani! Echipa de la Pneus Metro oferă o gamă completă de anvelope Pneus și servicii pentru vehicule de pasageri și teren, camioane ușoare și camioane mari.

Misiunea Pneus Metro Inc. este de a oferi clienților  produse și servicii de cea mai bună calitate pentru nevoile lor specifice, într-un sistem general de management al pneurilor / serviciilor, conceput pentru a  concentra atenția asupra reducerii costurilor de operare.

Ei realizeaza acest lucru prin parteneriatul cu clienții și furnizorii lor; formare constantă; și prin încurajarea unui spirit deschis de cooperare și muncă în echipă, în timp ce funcționează într-un cadru de corectitudine și integritate.

Conduceti în siguranță cu anvelopele Pneus!

Compania s-a mutat recent în spații ultramoderne mult mai mari. Facilitatile acoperă acum peste 80.000 de metri pătrați, incluzând un showroom vast, numeroase spatii de servicii, o instalație de renovare care utilizează echipamente de tehnologie de ultimă generație situate într-un depozit imens sunt acum disponibile pentru a servi mai bine clienții și flotele proprii. Calitatea serviciilor oferite și programele de perfecționare și extindere continuă asigură că se mențin în fața competiției. Fiind unul dintre distribuitorii de produse de cauciuc din Canada, se concentreaza pe furnizarea de produse de calitate numai de la cei mai renumiți producători. Pneus Metro vinde și deservește produsele Michelin®, BF Goodrich®, Uniroyal®, Bandag® și Bridgestone® / Firestone®. Reciclarea anvelopelor industriale și comerciale reprezintă o parte integrantă importantă a afacerii și, de fapt, Pneus Metro este unul dintre cei mai mari producători de cauciucuri din Canada, care utilizează procesul cunoscut Bandag®. Viziunea lor de excelență este susținută de facilitățile tehnologice avansate de producție și de capacitățile de testare.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope