Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Colaborarea dintre grupul francez si Porsche, care a durat pentru acest proiect nu mai putin de 2 ani si jumatate, a avut ca rezultat echiparea noii generatii de automobile Porsche Panamera cu anvelope de vara, iarna si all season marca Michelin disponibile pe 12 dimensiuni.

Astfel, putem aprecia ca Michelin este un constructor anvelope omologat in intreaga lume, cu 12 dimensiuni pentru orice conditii, la 3 game de cauciucuri cu marcajul Porsche N0 sau N1.

MICHELIN Pilot Super Sport constituie anvelopa de vara omologata pentru doua tipuri de diametre de janta.

MICHELIN Pilot Alpin 4 reprezinta anvelopa de iarna omologata pentru jante de 19 și 20 inch.

MICHELIN Pilot Sport All Season Plus a fost destinata in mod special piatei nord-americane, pentru diametrele de janta: 19 și 20 inch.

Strategia Michelin Total Performance de dezvoltare urmareste sa ofere simultan, pentru mai multe segmentele de piata, caracteristici distincte de performante, concentrandu-se pe crearea de anvelope care sa imbine criteriile de siguranta in orice conditii, la rularea pe carosabil umed si uscat, in linie dreapta, in viraje, alaturi de o eficienta energetica inalta si cresterea randamentulului kilometric. Conceptul Total Performance al celor de la Michelin se ghideaza dupa o viziune aplicata tuturor tipurilor de cauciucuri Michelin. Pentru programele de omologare al constructorilor de automobile, Michelin isi da silinta sa ofere de fiecare data cele mai bune performante generale.

MICHELIN Pilot Super Sport este modelul de anvelope inalta tehnologie care se bazeaza pe trei elemente: centura din fibre de aramidă, banda de rulare Bi-Compound, plus tehnologia inovatoare Variable Contact Patch 2.0.

Centura din fibre de aramida contribuie la controlul eficient al fortei centrifuge si incurajeaza o distribuire uniforma a presiunii, asigurand pastrarea formei carcasei, indiferent de viteza de rulare.

Proiectata pentru anvelopele de curse, tehnologia Bi-Compound se caracterizeaza prin combinatii intre mai multe tipuri de compusi de cauciuc pe partile laterale ale caii de rulare. Elastomerul aditivat cu negru de fum favorizeaza o rezistenta marita inclusiv in cele mai stranse curbe. Tehnologia Variable Contact Patch 2.0 serveste la controlul precis asupra vehiculului.

MICHELIN Pilot Alpin 4

Modelul de anvelope MICHELIN Pilot Alpin 4 se axeaza pe un nou design, numit Ridge-n-Flex caracterizat printr-o banda de rulare modificata, prevazuta cu niste canale adanci, pentru  o aderenta de exceptie iarna, si cu lamele autoblocante StabiliGrip pentru un plus de manevrabilitate. Alta inovatie o reprezinta compusul moale de cauciuc HelioCompound 3G. Acesta isi conserva proprietatile de elasticitate inclusiv la temperaturi reduse, garantand in consecinta o aderenta mai mare pe zapada si pe gheata, dar si pe carosabil umed. Noua formula imbina siliciul cu uleiul de floarea soarelui.

Dimensiuni omologate: fata – 255/45 R 19 100V PILOT ALPIN PA4 N1, 255/40 R 20 101V XL PILOT ALPIN PA4 N0; spate – 285/40 R 19 103V PILOT ALPIN PA4 N1, 285/35 R 20 104V XL PILOT ALPIN PA4 N0.

MICHELIN Pilot Sport All Season Plus

Performante ridicate in orice conditiile meteo, datorita unui design special creat pe baza tehnologiei MaxTouchConstruction™ si compusilor TriFusion™ din banda de rulare. Sunt anvelope care exceleaza la capitolul aderenta pe suprafete uscate si umede, inclusiv iarna si care faciliteaza un randament kilometric optim.

Dimensiuni omologate: fata – 255/45 R 19 100V PILOT SPORT AS+ N1, 255/40 R 20 101V XL, PILOT SPORT AS+ N0; spate – 285/40 R 19 103V PILOT SPORT AS+ N1, 295/35 R 20 105V XL PILOT SPORT AS+ N0.

 

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope