Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Compania Mitas este un producator ceh de anvelope off-road (agricole, industriale si moto), istoria sa datand din anii 1930 ce marcheaza inceputul productiei la Praga, pe atunci capitala Cehoslovaciei, si in orasul Zlin. In prezent, compania detine trei fabrici in Republica Ceha, una in Serbia si una in oraselul american Charles City din Yowa. Pe langa asta, Mitas detine o retea extinsa in 14 tari, ocupandu-se de manufacturierea si vanzarea de anvelope sub trei branduri, Mitas si Cultor si sub licenta Continental. De asemenea, cifra de afaceri anuala arata ca MITAS este unul dintre producatorii de top europeni de anvelope pentru echiparea vehiculelor agricole (tractoare si masini de recoltat) si industriale (pentru diverse aplicatii, anvelope cu directie etc.) si anvelope pentru motociclete.

In anul 2012, aproximativ 71% din castigurile incasate de Mitas au provenit din vanzarile de anvelope agricole, aproximativ 23% din cele destinate aplicatiilor industriale, iar doua procente au fost asigurate din vanzarile la anvelope pentru vehicule sportive pe doua roti.

Brandul ofera o gama bogata de anvelope radiale si cu straturi multiple pentru tractoare si trailere, precum si anvelope pentru diferite aplicatii – MPT (multipurpose) si OTR.

Pe langa productia de anvelope de motociclete de raliu, off-road, Mitas a inceput din septembrie 2013 sa proiecteze si anvelope on-road pentru motociclete. In plus, desfasoara o ampla activitate si in segmentul de anvelope pentru avioane, brandul intentionand sa distribuie in lumea intreaga produsele sale, promovandu-le drept echipament original pentru constructorii de utilaje etc. Compania intentioneaza sa isi mareasca expansiunea la nivel mondial, in prezent aproximativ 86% din anvelopele produse fiind livrate clientilor europeni.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope