Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Nu doar ca anvelopele de iarna din gama destinata turismelor, Alpin A5, sunt capabile sa ofere o distanta mai mica la franare, cu 15 metri mai rapid pe carosabil umed (la o viteza de rulare de 80 km/h) comparativ cu niste cauciucuri notate cu clasa F la capitolul aderenta, ci in plus se disting printr-o serie de multiple particularitati care le recomanda pentru echiparea vehiculelor de putere mare si medie.

Despre compania franceza Michelin se stie ca a fost fondata in 1889 si ca actualmente este a doua mare producatoare mondiala de cauciucuri, dupa brandul japonez Bridgestone. Totodata, detine urmatoarele marci de anvelope BfGoodrich, Tigar, Kormoran, Kleber, Riken si Uniroyal, mandrindu-se cu o importanta inventie in domeniu – crearea primei anvelope radiale. Aceasta este folosita indeosebi pentru dotarea turismelor, a vehiculelor off road 4×4 si utilitare.

Revenind la subiectul articolului, anvelopele Michelin Alpin A5, putem afirma ca acestea sunt proiectate dupa toate standardele de calitate in vigoare. Pe flancul pneurilor, se observa cu ochiul liber inscriptia M+S, abreviere de la Mud and Snow, fapt ce le recomanda pentru circuite cu noroi si zapada. De fapt, acest marcaj este unul caracteristic pentru modelele de anvelope all season. Dar Michelin Alpin A5 este mai mult decat o anvelopa mixta obisnuita, deoarece permite deplasari in conditii de vreme capricioase, dificile, nu doar in regiunile cu ierni blande. Echipa ucraineana Autocentre a testat acest model pe dimensiunea 205/55R16, alaturi de competitori precum Goodyear Ultragrip 9, Dunlop SP Winter Sport 4D, ContiWinterContact TS 850 etc. Trebuie mentionat ca toate aceste modele enumerate au primit calificativul ,,recomandat”, iar Michelin Alpin A5 s-a evidential la testele de aderenta si franare efectuate pe suprafete carosabile umede si uscate. De asemenea, testerii de la Autocentre au remarcat reducerea pericolului de acvaplanare si excelenta stabilitate in curbe, chiar si la rularea cu viteza inalta.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope