Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Mașina dvs. este pregătită pentru vremea de iarnă? Pentru a vă menține în siguranță pe șosele în această iarnă, asigurați-vă că autovehiculul dvs. este gata pentru condiții meteorologice periculoase. Iată câteva sfaturi despre cum să vă pregătiți mașina atunci când scade temperatura.

Anvelope de iarnă

Pneurile de iarnă sunt cu siguranță necesare acestea fiind rezistente, se ocupă de viraje si  permit acceleratii mai puternice decât orice alta anvelopă în condiții de iarnă. Acestea sunt concepute special pentru temperaturi scăzute de zăpadă, gheață, ploaie și frig. Este esențial sa renuntati  la anvelopele all season și să treceți la anvelope de iarnă. Acest lucru se datorează faptului că anvelopele de anotimp nu sunt echipate pentru provocările oferite de zăpada grea și gheața alunecoasă.

Asigurați-vă că verificați anvelopele de iarnă în fiecare an, de preferință în noiembrie, pentru a vă asigura că nu sunt prea uzate. Nu uitați să verificați presiunea anvelopelor de iarnă o dată pe lună, când anvelopele sunt reci. Când alegeți anvelope de iarnă, căutați imaginea unui munte cu fulg de zăpadă.

Atunci când loveste vremea rece, pornirea vehiculului necesita o baterie complet incarcata.

Se recomandă ca bateria mașinii să fie testată profesional înainte de iarnă pentru a vedea dacă cablurile nu sunt crăpate și nu există coroziune pe borne. Temperaturile de inghet pot contribui foarte mult la scurtarea duratei de viață a bateriei. Nu așteptați până la mijlocul iernii pentru a înlocui bateria mașinii.

Poate fi dificil de văzut noaptea, mai ales în timpul furtunilor de zăpadă. Acesta este motivul pentru care doriți să vă asigurați că ștergătoarele de parbriz sunt în stare bună de funcționare sau luați în considerare înlocuirea lamelor cu cele care vor fi mai durabile pentru vremea de iarnă severă.

Împreună cu ștergătoarele , asigurați-vă că aveți suficient lichid de parbriz și păstrați-le în kitul de urgență pentru iarnă.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope