Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Linia de anvelope Matador MPS125 Variant All Weather a fost proiectata de producatorul slovac special pentru echiparea de camionete si masini comerciale. Modelul de tip all season este destinat folosirii de catre soferii care cauta sa obtina un pret bun si performante in orice anotimp si in conditii variate de drum.

Compusii din componenta benzii de rulare a acestor cauciucuri cargo favorizeaza adaptarea usoara la orice suprafata de drum si in conditii diverse de temperatura, indiferent de anotimp.

Un alt avantaj il constituie distributia uniforma a presiunii pe toata suprafata caii de rulare, fapt ce determina o uzura uniforma alaturi de o stabilitate extinsa la sarcini grele mari.

Compusul de siliciu adaugat acestor cauciucuri, sporeste nivelul aderentei pe terenurile umede, pline de gheata, noroi sau zapada. Totodata, flexibilitatea este imbunatatita. Gama de cauciucuri MATADOR MPS 125 Variant All Weather permite obtinerea unei bune tractiuni, indiferent de vreme.

Design-ul simetric al acestui model de anvelope cargo de tip mixt include doua nervuri centrale puternice capabile sa adere pe orice carosabil, in timp ce blocurile colturoase inclinate intre care s-a creat o distanta optimizata asigura marirea aderentei pe zapada.

Noile anvelope cargo Matador promit sa ofere soferilor de vehicule comerciale cele mai bune performante de manevrabilitate, alaturi de un raspuns precis al directiei si distante mici de franare. Densitatea lamelelor de pe suprafata benzii asigura prinderea pe drumurile umede sau inghetate. Optand pentru cauciucuri all seasons Matador ca alternativa la anvelopele dedicate de iarna, respectiv,  se pot economisi bani, timp si obtine un raport echilibrat calitate vs. pret.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope