Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

In prezent, compania producatoare de anvelope Michelin este angajata in proiectul celei de-a cincea generatii de “anvelope verzi”. Modelele lansate cu incepere din 1992 au inlocuit partial negrul de fum cu un compus special de silica, iar gama de anvelope MICHELIN Energy Saver a inlocuit aproape in intregime negrul de fum.

Cauciucurile Michelin Energy Saver contribuie la economisirea de carburant prin reducerea rezistentei la rulare, in dorinta producatorilor de a asigura o imbunatatire de minim doi la suta in economia de carburant. In plus, cu fiecare generatie, se cauta sa se obtina si reducerea emisiilor poluante de dioxid de carbon. Datele arata ca, la nivel mondial, din 1992, noua inventie in domeniul anvelopelor pentru turisme a prevenit 30 de milioane de tone de emisii de CO2.

Testele efectuate de TÜV SÜD (2009) pentru a compara rezistenta la rulare a mai multor modele de anvelope au ilustrat ca acestea sunt capabile sa ofere o economie medie de carburant, spre deosebire de pneurile concurente pentru masini cu alimentare cu benzina. Faptul ca Michelin a obtinut cu modelul Energy Saver primul loc din 13 dimensiuni si alte premii, atesta performanta acestor anvelope.

Tehnologia Durable Security Compound vizeaza optimizarea benzii de rulare, avand drept obiectiv imbunatatirea franarii pe suprafetele umede. Un alt aspect interesant consta in rigiditatea benzii de rulare care se mentine de-a lungul intregii vieti a anvelopei, combinatia moleculara a ingredientelor (sulfur, elastomeri, antioxidanti, silica etc.) determinand performantele cauciucului.

Avantajele noilor anvelope de vara Michelin Energy Saver+ sunt multiple: mai putin combustibil consumat, puteti economisi pana la 80 de litri de combustibil, se bucura de longevitate. Fata de alte modele destinate echiparii turismelor, specialistii au concluzionat ca aceste cauciucuri “verzi” pot parcurge in conditii optime de confort si siguranta cu pana la 10 000 km mai mult, oferind un randament kilometric crescut si emisii reduse de CO2.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope