Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Modelul de anvelope CrossClimate+ a fost proiectat sa diminueze scaderea performantelor pe durata folosirii. Testele privind accelerarea pe zapada conduse la cererea producatorului de catre TestWorld in iulie 2016 pentru dimensiunea 205 / 55 R16 cu un autoturism VW Golf 7, s-au comparat cu alti doi competitori din gama premium categoria all season.

Zvonurile despre victoria noilor cauciucuri  all season Michelin CrossClimate create de grupul francez sa fie utilizate pe tot parcursul anului, sfidand orice conditii de vreme, au fost facute publice de ADAC in septembrie cu titlul “Anvelope de vara castiga testul all season”. Moment favorabil pentru Michelin sa prezinte urmatorul sau produs Cross Climate + la Paris. Producatorul sustine ca linia de anvelope Cross Climate isi mentine proprietatile in lunile calduroase, cand temperature aerului este in jur de 25 grade C, la fel de bine ca si atunci cand valorile coboara sub 7 grade C, datorita optimizarii cu compusi de cauciuc superiori care ofera aderenta in oricare dintre aceste conditii. In scopul crearii acestui compus inovator, inginerii Michelin au acoperit peste 5 milioane de kilometri la temperaturi intre – 30°C si +40°C.

Lansarea liniei CrossClimate+  programata pentru februarie 2017

Conform reprezentantilor companiei, versiunea optimizata CrossClimate+ va fi disponibila pe piata din februarie 2017. Pentru inceput, aceste anvelope premium vor putea fi montate pe roti de 15-18 inch si vor inlocui generatia curenta de anvelope Michelin CrossClimate.

In vreme ce la majoritatea pneurilor auto, performantele sunt predispuse sa scada pe durata folosirii, ambasadorii Michelin pretind ca noua gama este capabila sa isi pastreze calitatile deosebite: “Avem confirmarea ca anvelopele Michelin CrossClimate+ demonstreaza o inalta eficienta pe suprafetele uscate. Mai mult decat atat, ofera tractiune optima pe drumurile acoperite de zapada, in mod constant”.

Conform datelor, 65% din soferii europeni folosesc aceleasi anvelope de vara si in restul anului, nefiind constienti de riscuri. Asadar, CrossClimate+ sunt anvelope all season destinate sa ofere performante de top pe toata perioada unui an. Sunt anvelope ideale si pentru flote, care cauta cam aceleasi lucruri, dar la scara mai mare, decat detinatorii privati de masini.

In plus, Michelin a adoptat o pozitie anti “obsolenta planuita a producatorilor care pledeaza in favoarea inlocuirii cauciucului la adancimea de 4 mm. Daca unii proiectanti militeaza pentru schimbarea anvelopelor cand adancimea profilului acestora atinge 3 sau chiar 4 mm, Michelin isi mentine actuala pozitie, considerand limita legala de 1, 6 mm “perfect adecvata” pentru motorizari moderne.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope