Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Cei care activeaza in domeniul agricol, stiu ca este o perioada cand se recolteaza culturile de sezon si trebuie pregatit terenul pentru culturile de toamna. In continuare, vom ilustra doua sugestii de anvelope agricole utile pentru a va ajuta sa desfasurati activitatile de lucrare a pamantului in conditii optime. Este vorba despre linia de cauciucuri BKT TF8181 si de gama Petlas TA-60.

Daca nu stiati, BKT constituie una dintre cele importante companii producatoare de anvelope dedicate activitatilor industriale sau destinate sectorului agricol, din intreaga lume, detinand doar in India 5 unitati de productie. Produsele BKT sunt apreciate in peste 130 de tari si ofera un raport de calitate-pret excelent.

Anvelopa de tractor cu profil TF8181 poate fi solutia ideala pentru agricultori, deoarece este un cauciuc de directie potrivit pentru echiparea tractoarelor 2WD. Benzile longitudinale dispuse central contribuie la stabilitate, putand mentine cu succes directia de mers, in timp ce profilul interrupt pe margine joaca un rol semnificativ, facilitand auto-curatirea. In plus, noile anvelope BKT TF8181 se pot lauda cu o carcasa cu aspect robust, intarita pentru a proteja impotriva taieturilor accidentale. Acest lucru asigura o mai mare rezistenta si durabilitate, atat la rularea pe terenurile agricole, cat si pe sosea.

Daca sunteti interesati sa achizitionati anvelope agricole de calitate, va puteti orienta si catre modelul de cauciucuri Petlas TA-60, care se disting prin nivelul inalt de tractiune oferit.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope