Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Sasezeci la sută din cauciucul consumat în Statele Unite este folosit pentru fabricarea anvelopelor. Materiile prime utilizate pentru fabricarea anvelopelor includ cauciuc (41%), negru de fum (28%), oțel (15%) și alte materiale (16%).

În  anul 2008, 290 de milioane de anvelope noi au fost expediate pentru a fi utilizate de autoturisme și camioane. Dintre acestea, 80% erau pentru autoturisme și 20% erau pentru camioane. În plus, 20% erau anvelope „originale” și 80% au înlocuit anvelopele uzate.

În 2007, au fost generate 303,2 milioane de anvelope reziduale. Două treimi au provenit de la autoturisme, iar restul au provenit din camioane, echipamente grele, avioane, vehicule off-road și vehicule scoase din uz.

Pneurile uzate prezintă provocări unice de reciclare și eliminare deoarece sunt grele, voluminoase și sunt fabricate dintr-o varietate de materiale. Mai mult de jumătate din anvelopele uzate recuperate sunt utilizate ca si combustibil derivat din cauciuc , care este un combustibil cu un conținut scăzut de sulf și cu o cantitate mai mare de ulei . Anvelopele uzate pot fi reciclate ca anvelope întregi sau jumatati, sau ca miez (măcinat) sau cauciuc tăiat. Ansamblurile de anvelope sunt folosite pentru recife artificiale și echipamente pentru terenuri de joacă; pneurile despicate pentru covorașe, centuri și bare de protecție; cruste pentru cauciucuri, covoare, piste și suprafețe atletice și asfalt cauciucat; pneuri ascuțite pentru diguri rutiere sau materiale rutiere.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope