Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Testerii experimentati ai grupurilor Auto Bild Allrad si Auto Bild Sportcars, Dierck Möller si Henning Klipp, au testat performantele a opt modele de anvelope iarna pentru SUV-uri si masini sportive. Pentru evaluare, s-a luat ca reper dimensiunea 245/40 R18, iar pneurile concurente au fost montate pe un vehicul BMW Seria 4. Anvelopele avand dimensiunea 255/55 R18 au echipat un vehicul de test BMW X5.

Goodyear s-a clasat pe prima pozitie, in timp ce Continental a ocupat locul doi, cu modelele de anvelope iarna Continental WinterContact TS 850 P si WinterContact TS 850 P SUV. Ceilalti concurenti, Pirelli, Dunlop au primit calificativul “comportament exemplar pe carosabil”, Hankook au obtinut rezultate “bune”, iar noile anvelope Michelin Pilot Alpin A4 au fost catalogate de testeri drept “satisfacatoare”.

Pentru ca nu toti soferii sunt dispusi sa monteze anvelope premium sau nu se bazeaza prioritar pe dobandirea de performante sportive, ci mai ales pe siguranta si confort, in stocul nostru sunt disponibile si anvelope de iarna 4×4 ieftine, precum cele din linia Torque TQ-022.

Daca circulati preponderent in regiuni cu ierni blande, puteti sa va echipati masina personala si cu anvelope all season Torque TQ025.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope