Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Soferii care cauta sa obtina un raport excelent pret-calitate atunci cand vine vorba de dotarea corespunzatoare a vehiculului pe durata sezonului rece, au acum la dispozitie o oferta speciala – noile anvelope Firestone Winterhawk 2 EVO, capabile sa furnizeze exact proprietatile de rulare de care aveti nevoie pentru a depasi cu brio provocarile unei ierni grele.

Care sunt avantajele pe termen lung de care veti dispune:

Noul model de cauciucuri pentru turisme Firestone Winterhawk 2 EVO se bazeaza pe nivele crescute de performanta, chiar si in cele mai aprige conditii de iarna. In primul rand, datorita compusului premium EVO, se constata o imbunatatire condiserabila in ceea ce priveste deplasarea pe carosabile alunecoase si stabilitatea autoturismelor la executarea manevrelor de viraje. In al doilea rand, o alta inovatie consta in designul special al benzii de rulare, cu rol in marirea aderentei pe suprafetele de drum inzapezite. Striatiile tridimensionale din zona umerilor acestor pneuri de iarna sporesc rigiditatea blocurilor, permitand automobilistilor sa dispuna de o manevrabilitate superioara liniilor predecesoare fabricate de aceasta companie americana care in prezent apartine de Bridgestone Corporation. In conditii de precipitatii sub forma de ploaie, aceste anvelope Firestone prezinta un pericol diminuat al acvaplanarii, gratie canelurilor principale care asigura un drenaj eficient al apei si noroiului acumulate de roti.

Alte avantaje ale acestei game de anvelope iarna proiectate de Firestone decurg din modelul blocurilor care poate facilita o amprenta buna la sol, exceland la capitolul aderenta, precum si o franare rapida. I plus, soferii vor dispune de aderenta maxima in curbe si in linie dreapta pe portiunile cu zapada.
Cu o experienta de peste un secol in domeniu, brandul FIRESTONE combina performantele obtinute in cadrul raliurile americane cu calitatea japoneza (din 1988, Firestone apartine de marca japoneza Bridgestone) pentru a crea anvelope auto adaptate criteriilor si nevoilor clientilor sai. Cu un bogat portofoliu – peste 8000 de modele si dimensiuni pentru categoriile de anvelope vara si iarna, producatorul isi consolideaza viziunea asupra viitorului,prin sloganul “Povestea Firestone continua, impreuna”.

Va aducem in oferta anvelope Firestone Winterhawk 2 EVO, cu livrare si transport gratuite la domiciliu!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope