Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Compania sud-coreeana Nexen Tire a fost recunoscuta drept cel mai bun furnizor de calitate de catre Automobile Fiat Chrysler (FCA), demonstrand ca este o optiune optima pentru producatorii de masini si pentru soferii din intreaga lume.

Anvelopele Nexen au fost catalogate drept cele mi bune in sectorul de export Calitate-APAC in cadrul unui eveniment tinut in Shangai, 2016 – Annual Strategy Meeting and Supplier Awards Ceremony.

‘2016 FCA APCA QUALITAS’ reprezinta ceremonia de decernare a premiilor gazuita de FCA, unde sunt prezenti cei mai importanti producatori globali de anvelope, pentru a omagia calitatea si aptitudinile tehnice.

Nexen a fost singura companie din industria de anvelope premiata in cadrul sectorului Quality-APAC Export, asigurandu-si titlul datorita proiectarii de produse competitive, fapt ce a crescut implicit, valoarea brandului.

Catalogul nostru online va ofera atat anvelope pentru turisme marca Nexen, cat si modele de pneuri off-road, pentru masini de teren si alte vehicule 4×4. Oferta include si anvelope de vara Rodian HP  capabile sa atinge un indice inalt de viteza, cat si dimensiuni pentru vehicule de cilindree medie.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope