Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Compania sud-coreeana Nexen Tire a fost recunoscuta drept cel mai bun furnizor de calitate de catre Automobile Fiat Chrysler (FCA), demonstrand ca este o optiune optima pentru producatorii de masini si pentru soferii din intreaga lume.

Anvelopele Nexen au fost catalogate drept cele mi bune in sectorul de export Calitate-APAC in cadrul unui eveniment tinut in Shangai, 2016 – Annual Strategy Meeting and Supplier Awards Ceremony.

‘2016 FCA APCA QUALITAS’ reprezinta ceremonia de decernare a premiilor gazuita de FCA, unde sunt prezenti cei mai importanti producatori globali de anvelope, pentru a omagia calitatea si aptitudinile tehnice.

Nexen a fost singura companie din industria de anvelope premiata in cadrul sectorului Quality-APAC Export, asigurandu-si titlul datorita proiectarii de produse competitive, fapt ce a crescut implicit, valoarea brandului.

Catalogul nostru online va ofera atat anvelope pentru turisme marca Nexen, cat si modele de pneuri off-road, pentru masini de teren si alte vehicule 4×4. Oferta include si anvelope de vara Rodian HP  capabile sa atinge un indice inalt de viteza, cat si dimensiuni pentru vehicule de cilindree medie.

Comments are closed.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope