Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Producatorul Firestone are drept obiectiv sa largeasca segmentul de anvelope de buget in Europa , o data cu lansarea in ianuarie 2017 a noii gamei Roadhawk, o anvelopa moto proiectata pentru anduranta si siguranta, tintind sa asigure calatorii fiabile atat in mediul urban, pe sosea etc., in conditii de unde nu lipsesc traficul aglomerat, drumuri umede, viteza etc.

Directorul de Management al Bridgestone in Europa, Jake Rønsholt, explica: “Firestone a produs dintotdeauana anvelope de calitate, avand peste 100 de ani de experienta in domeniu; stim ce criterii trebuie sa indeplineasca o anvelopa si ne intereseaza dorintele soferilor”.

Firestone Vanhawk 2 este tot o linie nou proiectata, perfecta pentru dotarea masinilor comerciale usoare, care tinteste sa asigure fiabilitate pe termen lung, fiind ideala pentru deplasari scurte, dar si pentru trasee mai lungi, pentru transporturi si livrari de marfuri. Pentru acest tip de necesitati, este nevoie de o anvelopa care sa ofere cea mai buna manevrabilitate posibil, alaturi de confort.

Posesorii de minivan-uri si alte vehicule comerciale se pot increde in noua generatie de anvelope Vanhawk 2, care va fi disponibila publicului larg in 20 de dimensiuni populare din ianuarie 2017 si pentru inca doua alte dimensiuni in a doua jumatate a anului viitor.

Pentru ca sezonul de iarna deja s-a instalat, in cazul in care inca nu ati ales cauciucurile potrivite pentru a va dota corespunzator vehiculul din clasa turisme, noi va recomandam modelul de anvelope de iarna Firestone Winterhawk 2 Evo disponibile in magazinul nostru online pe dimensiunile 175/65 R14, 185/65 R15, 195/65 R15, 205/55 R16 etc. Oferim livrare si transport gratuite in oricare oras din tara, la comandarea a 4 anvelope!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope