Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Renumita companie Dunlop a proiectat o noua tehnologie avansata pentru anvelopele de vara si de iarna. Daca pana acum eforturile echipei de cercetatori s-au indreptat in vederea crearii de materiale compozite speciale si design-uri mai eficiente ale benzii de rulare, ele au vizat de aceasta data reducerea emisiilor de zgomot din interiorul vehiculului, la solicitarea Audi. Prin implementarea tehnologiei Noise Shield, se urmareste diminuarea zgomotului cu pana la 4 decibeli, reprezentatii Dunlop declarand ca “tehnologia contribuie la un nivel silentios de zgomot in interiorul vehiculului, indiferent de viteza de deplasare”.

In momentul actual, tehnologia Noise Shield va fi implementata pentru dotarea modelelor sportive marca Audi:

  • Audi RS6 – automobilul va fi echipat cu noile anvelope de vara Dunlop Sport Maxx GT 285/30 ZR 21 100Y XL, iar in sezonul rece cu modelul de cauciucuri Dunlop WinterSport 4D 285/30 ZR 21 100W XL.
  • Audi RS7 – aceste autoturisme vor fi dotate cu anvelope din linia Dunlop WinterSport 4D (dimensiunea 275/30 R 21 98W XL).
  • Audi A8 – limuzina va fi dotata cu anvelope Dunlop Sport Maxx GT 275/35 ZR 21 103Y XL.

Producatorul la nivel mondial de anvelope premium pentru turisme, de inalta si ultra-performanta, subliniaza faptul ca noua tehnologie de reducere a zgomotului interior nu afecteaza performantele pneurilor la rulare.

Avand in vedere ca structura de spuma este foarte usoara, gratie formulei sale avansate, ea nu afecteaza performantele anvelopei si nici capacitatile sale relative la viteza. Spuma este parte integranta a intregii vieti a anvelopei, fara ca, in conditii normale de utilizare, sa isi piarda capacitatea de a reduce nivelul de zgomot.

Pe langa brandurile de masini care colaboreaza cu Dunlop, folosind echipamente originale produse de acesta, in afara de Audi, se numara: Mercedes-Benz, BMW, Lexus, Porsche, Alfa Romeo, Jaguar, Bentley si Volkswagen.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope