Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Nokian se pregateste sa construiasca in curand (2017) un nou centru pentru crearea tehnologiilor implementate modelelor sale de anvelope de vara si anvelope de iarna. Locatia aleasa este localitatea Santa Cruz de la Zarza. Acest centru modern de dezvoltare situat in sudul Madridului se va intinde pe 300 de hectare. In viitor, aici se preconizeaza ca vor fi testate si liniile de cauciucuri de vara destinate masinilor de putere mare, care ruleaza cu viteze ridicate.

Finalizarea proiectului pentru acest centru este programata pentru finele anului 2019, insa in prima faza va fi gata pana in 2017. Noul centru tehnologic va permite dezvoltarea produselor pe intreaga durata a anului, precum si realizarea de teste pe diferite piste. Beneficiile au in vedere soferii obisnuiti, astfel incat acestia sa dispuna de un sofat in conditii optime de siguranta si de o manevrabiitate excelenta.

Compania urmareste sa isi imbunatateasca expertiza pentru conceperea de game de anvelope vara, prin ridicarea acestui centru tehnologic. Valoarea investitiei totale a fost estimata la 16 milioane Euro, iar lucrarile de constructii vor debuta la inceputul anului 2017.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope