Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Producatorul nordic de anvelope premium, Nokian Tyres, ofera in exclusivitate anvelope de iarna destinate soferilor din tarile Europei Centrale. Daca vreti sa va bucurati in traffic de conditii exceptionale de confort si siguranta, indiferent de conditiile nevaforabile si schimbatoare de vreme, caracteristice iernilor din aceasta regiune, fie drumuri cu noroi, afectate de ninsori, ploi torentiale sau carosabil uscat. Cu aceste noi anvelope premium Nokian, soferii vor putea literalmente uita de provocarile iernii. Soferilor care conduc in Romania in special in zonele montane, de exemplu care cauta anvelope in Brasov, le recomandam pentru dotarea autoturismelor de cilindree medie, anvelope de iarna Nokian WR D3, disponibile si pentru comenzi online.

Nokian WR A4 – sunt considerate inovatia acestui an. O generatie de anvelope de iarna robuste care face posibil sofatul sportiv pe orice suprafete in sezonul de iarna, gratie nivelului excelent de aderenta. Compusul revolutionary de silica pentru tractiune, Performance Traction Silica, contine cauciuc natural, silica si ulei de rapita, o combinatie care favorizeaza o aderenta maxima, o stabilitate inalta si rezistenta la uzura. Rezistenta la rupere a fost imbunatatita pentru a face fata la impact si perforatii. Proprietatile deosebite de aderenta pe timp de iarna se mentin chiar si la schimbari bruste de temperatura sau la marirea randamentului kilometric. Zona centrala prezinta o nervura robusta longitudinala intre blocurile benzii de rulare. Tehnologia de ultima ora Functional Performance Siping a Centipede Siping, garanteaza un contact optim cu solul, aducand imbunatatiri considerabile la capitolul manevrabilitate pe zapada si noroi in curbe. Totodata, implementarea tehnologiei Coanda asigura diminuarea pericolului de acvaplanare. Un alt avantaj consta in consumul redus de carburant. Aceste anvelope premium de iarna sunt disponibile de la 16-21 inch si pentru indicii de viteza H-W, inclusiv pentru indicele de sarcina XL.

Modelul Nokian WR D4 – campion printre cauciucurile de iarna

Prima linie de anvelope de iarna premium creata pentru turisme care ofera pe mai multe dimensiuni, aderenta pe suprafete umede, fiind clasificata conform criteriilor UE ca apartinand clasei A. Este o generatie de pneuri care reduc considerabil distanta la franare si consumul de carburant, permitand un sofat sigur pe drumuri inzapezite, dar si umede. Tehnologii folosite: Twin Trac Silica, Block Optimized Siping si Steering Precision Rib – nu este de mirare ca aceste anvelope se bucura de durabilitate si un randament kilometric optim. Tehnologia speciala Silent Sidewall filtreaza zgomotul, oferind confort sporit.

Nokian WR SUV 3 – indestructibilitate si economie

Noile anvelope 4×4 de iarna Nokian WR SUV3 se caracterizeaza printr-o indelungata durabilitate, fiabilitate ridicata si siguranta pe orice suprafete. Compusul special  de cauciuc Nokian Twin Trac SUV Silica, asigura aderenta excelenta pe suprafetele cu zapada. Rezistenta sporita la loviri si impact, datorita tehnologiei Nokian Tyres Aramid Sidewall. Este gama de cauciucuri de iarna care a obtinut cele mai inalte valori conform cerintelor UE, fiind inscrisa in clasa A la aderenta pe suprafete umede si eficienta de combustibil. Franarea pe distante scurte este redusa cu pana la 18 metri pe drumurile umede si consumul de carburanti este micsorat cu pana la 0, 6 l/100 km.

Teste in conditii extreme la centrul de testare din nordul Cercului Arctic

“Anvelopele noastre de iarna sunt supuse celor mai riguroase testari la White Hell in localitatea lapona, Ivalo”, dupa cum afirma Hannu Liitsola, director management la Nokian Tyres CE.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope