Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Conferinta Globala a Cauciucului (Global Rubber Conference) va fi gazduita in acest an de Thailanda, tara care produce cea mai mare cantitate de cauciuc natural la nivel mondial. Este, neindoielnic, un eveniment de importanta majora pentru constructorii de anvelope auto, moto si cargo. De aceea, echipa Steffco isi propune sa va tina la curent cu cele mai noi stiri din lumea brandurilor care proiecteaza diverite tipuri de anvelope: de iarna, vara si all season.

Aflata la cea de-a 12a editie, conferinta din acest an este programata pentru 11-13 octombrie si se numara printre cele mai mari intruniri de acest gen la care iau parte majoritatea producatorilor de cauciuc si fabricanti de anvelope, pentru a se pune la curent cu cele mai noi oportunitati din domeniu.

Tematica dezbaterilor si discutiilor va fi centrata in jurul ideii de eficientizare si aplicare a oportunitatilor privind industria cauciucului si poarta numele relevant “Driving Transformation and Unlocking Opportunities”. Peste 500 de experti si delegati, inclusiv demnitari, producatori si distribuitori de cauciuc, reprezentanti ai diverselor branduri de anvelope, analisti etc. sunt asteptati sa participe la eveniment. Interesele lor nu vizeaza doar aspecte economice, ci se vor orienta si asupra unor operatiuni sustenabile, trecand in revista, totodata, si ultimele tehnologii create.

Evenimentul este sustinut si aprobat de Consiliul International de Cercetare si Dezvoltare a Cauciucului (International Rubber Research Development Board – IRRDB), Asociatia Tarilor Producatoare de Cauciuc Natural si Grupul International de Studiu (IRSG), cu sprijinul a peste 20 de agentii guvernamentale, asociatii de profil din industria cauciucului si companii comerciale din peste 10 state.

Daca aveti nevoie de anvelope de iarna durabile care provin de la producatori autorizati, in oferta Steffco veti descoperi o gama variata de modele si dimensiuni, la preturi speciale!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope