Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Introducerea de materiale precum carbonul negru si silica are drept scop imbunatatirea proprietatilor mecanice ale cauciucului natural folosit pentru fabricarea pneurilor auto. In timp ce silica contribuie la reducerea rezistentei la rulare si faciliteaza aderenta pe carosabilele umede, savantii sunt pusi in fata unei mari provocari, cea de a crea cele mai eficiente combinatii de compusi inovatori.

Toti producatorii foarte renumiti de anvelope auto, se implica in dezvoltarea de noi strategii si tehnologii de ultima generatie. Pentru a putea implementa un nou concept, sunt realizate mii de teste si fiecare model de cauciucuri este supus unor verificari minutioase, de-a lungul multor ore de condus. Urmeaza apoi testele comparative, pentru a reflecta performantele unui anumit model fata de alte linii de anvelope din aceeasi categorie, dar create de alt brand, de exemplu.

Daca sunteti interesat sa achizitionati anvelope de iarna in Satu Mare, in vederea dotarii unor masini tip turisme, puteti opta cu incredere pentru modelul Michelin Alpin A4. Veti fi avantajati, in primul rand, de raportul excelent pret-calitate. Caracteristicile la rulare reflecta riscuri mai reduse de acvaplanare, alaturi de o uzura uniforma a pneurilor si conditii sigure de manevrabilitate la temperaturi scazute, pe drumuri si sosele acoperite de zapada si gheata. In oferta magazinul nostru, soferii din Satu Mare vor gasi acest model disponibil pe diferite dimensiuni, dar si alte game destinate echiparii masinilor din clasa turisme in sezonul rece.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope