Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Steffco a innoit stocul de anvelope de iarna ieftine pentru echiparea de vehicule autoutilitare. Astfel, in oferta pot fi gasite diverse modele fiabile. Dorim sa va prezentam doua optiuni inteligente de dotare cu anvelope cargo ce fac parte din gamele lansate pe piata de producatorii Torque si Matador.

Linia de cauciucuri cargo Torque WTQ-6000 se bucura de apreciere si de numeroase recenzii pozitive din partea soferilor, fiind destinate vehiculelor comerciale usoare. Acestea se remarca printr-un profil robust, usor agresiv si poseda o structura rezistenta a pneului, fapt ce favorizeaza deplasari sigure si line chiar si in conditii de vreme instabila, capricioasa. Pe intreaga durata a anotimpului de iarna, sunt inevitabile precipitatiile sub forma de ninsoare, mai ales pe cuprinsul tarii noastre ce se caracterizeaza prin climat temperat-continental.

Montand un set complet de anvelope Torque WTQ-6000 pe dimensiunea corespunzatoare, sugerata de constructorul masinii, conducatorii auto vor beneficia fara prea mari probleme de performante satisfacatoare de manevrabilitate pe orice carosabil: ud, acoperit de zapada sau inghetat. In plus, nivelul de tractiune sporit permite posibilitatea de a transporta in siguranta incarcari grele.

O alta alegere inspirata consta in dotarea vehiculelor de transport usoare cu anvelope de iarna fabricate de Matador. Modelul all season de anvelope Matador MPS125 Variant ofera siguranta si manevrabilitate pe drumurile si soselele pline de zapada, afectate de polei sau cu zapada in curs de topire. Aceste anvelope de tip mixt pot fi folosite si in restul anului, aducand avantajul economisirii pentru acei soferi care evita sa cumpere doua seturi diferite de cauciucuri pentru fiecare sezon in parte.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope