Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Modelul de iarna Goodride SW608 a fost special dezvoltat pentru dotarea vehiculelor apartinand clasei turismelor. Producatorul asiatic este renumit pentru furnizarea de anvelope de buna calitate in segmentul de preturi scazute.

Linia de anvelope Goodyear SW608 asigura un excelent control, indiferent de conditiile de vreme pe durata sezonului de iarna. Profilul cu design special permite un nivel sporit al tractiunii pe carosabile pline de gheata si zapada.

O alta caracteristica a anvelopelor iarna fabricate de chinezii de la Goodride consta in prezenta unor caneluri imbunatatite cu rolul de a facilita eliminarea eficienta a apei de pe suprafata caii de rulare. Astfel, soferii care isi vor dota autoturismul cu anvelope Snow Master SW608, vor dispune de conditii optime de siguranta, riscurile de hidroplanare fiind reduse. Compozitia benzii cuprinde compusi tehnologici de cauciuc ce favorizeaza obtinerea unui nivel sporit de aderenta, precum si scurtarea distantei la franare.

Conform testelor efectuate de Auto Bild in 2014 la care au luat parte saisprezece competitori, gama Snow Master SW608 fabricata de Goodride s-a bucurat de feedback pozitiv in ceea ce priveste distanta de franare pe zapada si gheata si zgomotul redus la deplasare, dar si din punct de vedere al pretului. Un alt atu in plus este atins la capitolul manevrabilitate pe suprafetele carosabile umede. In schimb, ca inconvenient, trebuie notata manipularea mai putin satisfacatoare pe drumurile uscate, respectiv distantele mai lungi de franare pe carosabilele uscate.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope