Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Automobilistii care conduc pe soseaua nationala DN15, fie calatoresc din Bacau spre Piatra-Neamt, fie se indreapta spre Toplita, Targu Mures sau Turda, ramificatia DN15C ducand spre Falticeni. Acest oras situat pe malurile raului Bistrita, poate fi o destinatie de vacanta inspirata pentru iubitorii zonelor de munte, deoarece este strajuit de zona subcarpatica spre est. Chiar daca perioada cea mai propice pentru un city-break care sa includa vizitarea lacurilor de acumulare legendare in aceste locuri (de exemplu, Lacul Batca Doamnei), este vara, si iarna orasul dispune de atractii turistice deosebite, accesul facil pe pistele de schi fiind permis de telecabine.

Aflat la bordul vehiculului dumneavoastra, daca veti calatori in zona localitatii Piatra-Neamt, veti observa peisaje care se caracterizeaza prin masivitate si altitudini mai inalte spre vest si in partea superioara a bazinului hidrografic, altitudini in scadere catre partea estica si de sud-est. Este important ca masina pe care o detineti sa fie echipata, in sezonul ninsorilor, cu anvelope de iarna pentru turisme adecvate. Magazinul nostru are un stoc innoit in permanenta cu modele fiabile de cauciucuri pentru masini de cilindree medie si mare, de familie, sedanuri de lux sau automobile sportive.

De asemenea, daca aveti nevoie de anvelope de iarna cargo in Piatra-Neamt, noi va recomandam modelul de anvelope cargo Michelin Agilis Alpin, disponibil pe diverse dimensiuni la preturi promotionale cu ocazia sarbatorilor, alaturi de alte linii fiabile, construite anume pentru a facilita deplasarile in conditii de temperaturi joase cu vehicule de transport marfuri sau calatori. Astfel de pneuri care suporta indici de incarcatura mari, sunt noile anvelope Petlas Fullgrip PT952.

Alte modele ieftine de anvelope pentru vehicule comerciale in Piatra-Neamt cu care va puteti echipa dubita, minivan-ul sau camioneta in lunile de iarna:

  • Riken Cargo Winter
  • Linglong Green Max Winter Van
  • Tigar Cargo Speed Winter
  • Matador MPS 530 Sibir Snow Van M+S etc.
Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope