Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Compania sud-coreeana Nexen, avandu-i drept competitori pe Kumho si Hankook, a obtinut locul al 4-lea in clasamentul realizat conform studiilor recente J. D. din 2016, privind satisfactia clientilor in ceea ce priveste 12 branduri de anvelope pentru turisme. Conform noilor date, se pare ca producatorul asiatic a inregistrat o imbunatatire a vanzarilor in acest segment, sursele dezvaluind ca “Nexen Tire va continua sa dezvolte tehnologii si produse de calitate, obiectivul principal fiind de a creste gradul de satisfactie al clientilor la nivel global, devenind un jucator de top printre producatorii de cauciucuri”.

Factorii luati in calcul in acest studiu pentru a indica nivelul de satisfactie al clientilor, se refera la tractiune si manevrabilitate, uzura si design. In compatie cu datele culese in 2015, compania a primit 82 de puncte pentru criteriul de uzura, o crestere semnificativa. Aceasta este una dintre cele mai importante cerinte care suscita interesul cumparatorilor. Automobilistii mai sunt interesati si de noile cauciucuri pentru vehicule de teren proiectate de Nexen.

Asadar, daca aveti nevoie de pneuri durabile pentru echiparea unor vehicule SUV, puteti opta cu incredere pentru gama de anvelope off-road Nexen Roadian AT II, care prezinta caracteristici impresionante, inscriindu-se in clasa A de aderenta pe suprafetele umede si uscate. Modelul Roadian se bucura de o rigiditate si tractiune crescute, fiind destinat in special pentru vehicule cu tractiune integrala. Profilul benzii de rulare elimina riscurile de derapaj, oferind o stabilitate mai buna pe drumurile cu pietris si in general pe terenurile mai greu accesibile. In plus, noile cauciucuri 4×4 permit deplasari mai fiabile in curbe si prezinta o rezistenta superioara la taieturi si zgarieturi.

Daca sunteti in cautare de anvelope 31×10.50 R15 in Piatra Neamt, o zona foarte favorabila activitatilor off-road, puteti comanda online cauciucuri all season Nexen Roadian AT II, beneficiind de un raport excelent pret-calitate

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope