Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Vehiculele 4×4 compacte, de oras si cele pentru activitati off-road pot fi echipate cu succes montand anvelope BF Goodrich in sezonul de iarna, vara sau pe toata durata anului, daca optati pentru un model all season.  In continuare, va prezentam cea mai buna oferta de cauciucuri 4×4 in Oradea.

  • Anvelope all season BF Goodrich Urban Terrain – ofera o stabilitate marita a vehiculului atat vara, cat si iarna. Pe orice tip de carosabil, linia Urban Terrain proiectata de producatorul american afiliat din 1990 grupului Michelin, poate facilita distante de franare mai scurte. In plus, profilul asimetric al benzii de rulare asigura o uzura uniforma si permite deplasari fiabile pe terenurile accidentate si pe drumurile alunecoase, incadrandu-se in clasa de aderenta C.
  • Cauciucuri BF Goodrich AT – gama All Terrain poate fi considerata drept un compromis intre capacitatea on road si off road, fiind ideala pentru dotarea majoritatii autoturismelor SUV si altor vehicule cu 4 roti care circula preponderent pe drumurile publice. Dispun de o buna tractiune si prezinta un nivel diminuat de zgomot. Steffco va pune la dispozitia soferilor din Oradea, seria completa de anvelope BF Goodrich All Terrain.
  • Anvelope BF Goodrich G-Grip SUV – anvelope off road prevazute cu marcajul M/S. Modelul se bucura de un raport excelent pret-calitate si ofera performante de rulare pe timp de vara, demonstrand o rezistenta crescuta la uzura si longevitate.

Puteti opta cu incredere pentru oricare din liniile de cauciucuri 4×4 prezentate in acest articol, deoarece producatorul detine un portofoliu impresionant atat pentru anvelopele All Terrain, cat si pentru cele Mud Terrain, castigandu-si renumele de lider in ceea ce priveste pneurile dedicate SUV-urilor. Alte profile: BFGoodrich MT KM2, AT KO2, Long Trail etc.
Fondata in 1870, BF Goodrich a fost prima companie americana producatoare de cauciucuri. Pe numeroase vehicule istorice au fost montate roti proiectate in fabricile BF Goodrich. De exemplu, pe primul vehicul care a traversat SUA. Pneurile BFGoodrich si-au castigat aprecierea chiar si urma competitiilor, castigand nu mai putin de 17 victorii la Baja California si 5 titluri la raliul Paris-Dakar.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope