Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Daca va numarati printre soferii incepatori, probabil ca va intereseaza sa aflati mai multe informatii si despre anvelopele pentru turisme “de buget”. Linia de anvelope Kleber Krisalp HP2 promite automobilistilor de pretutindeni performante mai mult decat satisfacatoare pe durata intregului sezon rece, care se manifesta prin precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita, polei, temperaturi joase.

Puteti monta noile cauciucuri iarna model Krisalp HP2 pe sedanuri compacte si urbane. In urma unei ninsori abundente, in zonele cu circulatie intensa, carosabilul se umple cu apa si noroi, favorizand derapajul. Fenomenul de acvaplanare reprezinta un pericol diminuat datorita prezentei celor doua canale longitudinale care ajuta la dispersia rapida si mai eficienta a apei acumulate de roti. Prin optimizarea amestecului de cauciuc si integrarea pe banda de rulare atat a unor lamele drepte, cat si a unora cu forma ondulata, se obtine o franarea sigura. De asemenea, si stabilitatea vehiculului pe portiunile de drum inghetate creste simtitor, fata de modelul predecesor – Kleber Krisalp HP. Lamelele pentru zapada ofera carcasei o mobilitate marita, ele gasindu-se intr-o densitate bogata, cu 42% mai mult fata de linia anterioara.

Kleber este o companie franceza cu traditie in fabricarea de anvelope pentru turisme. Povestea infiintarii ei (1910) dezvaluie cum a fost ales locul primei fabrici, de catre unui din directorii BF Goodrich care naviga cu o barca intr-o zona inundata din capitala pariziana. Alaturat prestigiosului grup Michelin, Kleber produce anvelope de prima echipare pentru o serie de autoturisme europene, ca de pilda Renault.

Va indemnam sa fiti prudenti la volan pe tot parcursul iernii si sa profitati de noile reduceri anvelope turisme Kleber Krisalp HP2!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope