Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Gama CrossClimate proiectata de grupul Michelin este promovata drept cea mai inspirata alegere de anvelope pentru orice tip de vreme, iar testele efectuate pe diferite tipuri de carosabil verifica acest lucru. Rezultatele obtinute in urma testelor de aderenta si franare pe suprafete umede indica un nivel excelent al aderentei si scurtarea distantei la franare.

Oferta Steffco include si anvelope de vara Michelin CrossClimate certificate si pentru deplasarea pe timpul sezonului rece pe mai multe dimensiuni populare. Soferii care sunt nevoiti din pricina job-ului sau din alte motive sa circule mult atat in tara, cat si in strainatate, trebuie sa se preocupe in primul rand de siguranta la bordul vehiculului condus. In afara practicarii unui stil de sofat preventive, este bine sa tineti cont de echiparea autoturismului cu anvelopele potrivite!

Legea referitoare la anvelopele de iarna impune conducatorilor auto sa isi schimbe cauciucurile o data cu instalarea sezonului rece imediat ce temperaturile coboara sub 7 grade Celsius. Anvelopele specializate de iarna au devenit, asadar, obligatorii pentru drumurile si soselele acoperite de polei, zapada si gheata.

A-ti inlocui anvelopele de doua ori in decursul unui an inseamna pentru numerosi soferi a cheltui bani in plus, in afara timpului pierdut la service. Acesta este principalul motiv pentru care unii conducatori auto isi achizitioneaza mai degraba anvelope all season acceptate pentru a fi montate in conditii de iarna. Totusi, majoritatea modelelor mixte nu ofera acelasi randament pe durata sezonului calduros precum cele dedicate de vara.

Acest aspect nu va mai reprezenta o problema, intrucat producatorul francez a adus o inovatie majora prin crearea primei anvelope vara care este omologata (prezinta marcajul 3PMSF) si pentru ierni moderat spre calde, Michelin CrossClimate.

Alte particularitati ale anvelopelor Michelin CrossClimate disponibile in 23 de dimensiuni diferite: longevitate, confort sporit in timpul rularii, economie de carburant.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope