Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Soferii din orasele Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi sau din Ialomita, pot acum beneficia de livrare si transport la comandarea unor anvelope de iarna cu dimensiunile potrivite. Orice model de cauciucuri pentru turisme de iarna sau all season care apare pe site este disponibil in stoc!

Printre recomandarile noastre de anvelope 205/55 R16, se numara linia Blizzak LM-32 de la Bridgestone. Acest brand asiatic este renumit datorita calitatii inalte a pneurilor fabricate. Recent, o companie privata de logistica din Marea Britanie (este vorba despre Howard Tenens), a avut montate timp de 134 de zile pe vehiculele sale, anvelope Ecopia HS1 si HD1, iar rezultatele au aratat imbunatatiri considerabile legate de consumul mai redus de combustibil si alte aspecte semnificative. Secretul ar fi compusul NanoPro-Tech™ care reduce pierderile de energie. Tot Bridgestone au mai introdus si 3G RFT (tehnologie runflat la a treia generatie), care combina o mobilitate extinsa in caz de impact cu calitatea calatoriei la fel ca anvelopele conventionale. Aceasta tehnologie a fost implementata pe cauciucurile DriveGuard pentru a veni in sprijinul soferilor care se confrunta cu o pana in timpul unor conditii de vreme neprielnice sau cu o autostrada aglomerata.

Anvelopele de iarna Bridgestone Blizzak contin compusi de cauciuc avansati si au un design special al benzii de rulare, care asigura un plus de siguranta la deplasarea in sezonul rece, furnizand un nivel ridicat de tractiune pe gheata si zapada, asa cum doar anvelopele cu crampoane prezentau inainte. Din acest motiv, anvelopele Bridgestone se numara printre cele mai populare alegeri de cauciucuri de iarna in America.

Daca va intereseaza sa achizitionati anvelope iarna Blizzak LM-30 in Constanta sau Tulcea, puteti fi sigur ca veti dispune de un comportament mai sigur al vehiculului dumneavoastra! In principal, va veti bucura de un control foarte bun pe drumurile pline de zapada, precum si de distante de franare mai scurte pe sosele uscate si umede.  Cu profil asimetric si santuri 3D adanci, aderenta nu este o problema pentru aceste pneuri auto, indiferent de starea drumului de iarna. In plus, optand pentru acest model eco-friendly, veti reusi sa economisiti combustibil. Gamele de anvelope Bridgestone Blizzak LM-32 si LM-30 contin marcajul M+S, conform Directivei 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope