Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Producatorul american de cauciucuri de calitate superioara, specializat in special pe fabricarea de anvelope 4×4, Cooper, a creat pentru automobilisti si un model performant de anvelope de iarna. Noile pneuri destinate echiparii de masini pe durata lunilor reci, incorporeaza tehnologii de ultima generatie. Soferii interesati pot opta pentru comandarea de anvelope iarna marca Cooper in Sibiu, beneficiind de livrare si transport gratuite la domiciliu.

Printre caracteristicile care descriu gama de anvelope iarna Cooper Weather Master SA2+, este important sa amintim urmatoarele: dispun de un profil directional si pot oferi un nivel excelent de tractiune pe zapada, indiferent daca drumul este inzapezit, ud ori inghetat. In plus, montand acest model de cauciucuri pentru turisme in sezonul hibernal, soferii se pot bucura de calatorii sigure, dar si silentioase. Uzura regulata, uniforma, faciliteaza longevitatea kilometrica, astfel incat veti putea parcurge distante mari in conditii optime. De asemenea, pneurile Weather Master SA2 + sunt inscriptionate cu marcajul “M+S” si se inscriu in clasa de aderenta B, fapt ce reprezinta un avantaj deosebit. Orice conducator auto, dar mai ales cei mai putin experimentati, pentru care iarna aceasta este prima petrecuta pe scaunul soferului, trebuie sa isi echipeze corespunzator vehiculul in sezonul rece. Un set de anvelope de iarna corect montate, avand dimensiunile indicate de catre producator, va facilita o stabilitate mai buna in curbe, alaturi de un control precis al directiei.

Daca ai nevoie de anvelope iarna 205/55 R16 in Sibiu, in magazinul nostru gasiti o varietate larga de linii de cauciucuri pentru turisme, disponibile pentru diverse dimensiuni la preturi foarte bune. In motiv in plus sa achizitionati online anvelope Cooper WM SA2+ il reprezinta si raportul excelent pret-calitate!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope