Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Deoarece anvelopele auto reprezinta consumabile foarte importante ale unui vehicul, este important sa stiti ce sa achizitionati, avand in vedere ca nu intotdeauna veti putea dota autoturismul condus cu acelasi model cu care a venit echipat din fabrica. Daca doriti sa evitati orice complicatii la schimbarea pneurilor, o solutie avantajoasa poate fi sa va informati cu privire la noua oferta anvelope all season ieftine in Galati pusa la dispozitie de Steffco.

Soferii din Galati care cauta cauciucuri noi all season, se pot ghida in functie de performantele dovedite ale modelelor disponibile. Pneurile mixte se clasifica in: de tip standard, performante, de tip grand touring si ultra-performante.

Daca sunteti proprietar al unui vehicul de cilindree mica sau medie, un set de anvelope all season de performanta standard va poate fi de folos in cazul in care sunteti mai interesat sa va bucurati de confort in timpul sofatului, nivele de aderenta si tractiune moderate, decat de o viteza de rulare inalta.

In schimb, daca va intereseaza sa obtineti un nivel mai bun al tractiunii pe drumurile umede si pe zapada, va recomandam sa optati pentru un set de cauciucuri de tip grand touring. Acestea se caracterizeaza printr-un diametru mai mare cu pana la 3 cm fata de cele standard.

In orice caz, daca conduceti un autoturism nou sau care face parte din gama de masini sport, este preferabil sa optati pentru modele performante si ultra-performante. Acestea va vor oferi cel mai bun nivel de tractiune pe orice suprafata si mai multa aderenta la deplasarea pe carosabile umede. In plus, sunt modelele care prezinta si o rezistenta sporita la viteza ridicata.

Soferii care conduc autoturisme de gabarit mic si mediu, pot opta cu succes pe niste anvelope all season de 36-43 cm, iar pentru masinile mari, modelele potrivite sunt cele de 38-40 cm. In cazul camionetelor si vehiculelor de teren, va trebui sa cautati cauciucuri speciale, avand dimensiunile 38-51 cm. Daca nu este gresit sa alegeti anvelope cu 3% mai mari decat dimensiunile obisnuite (pentru ca acest fapt nu afecteaza siguranta deplasarii si capacitatile de rulare), este complet necorespunzator sa alegeti pneuri mai inguste decat cele cele sugerate de catre producator. La fel, daca alegeti unele prea mari, riscati sa pierdeti din manevrabilitate, control si aderenta, ceea ce va conduce in plus la un consum mai ridicat de combustibil.

Conducatorii auto din Galati trebuie sa mai tina cont, atunci cand comanda anvelope all season, si de indicele de viteza, durata de viata (mica/mare/ridicata) si randamentul kilometric. Persoanele care nu circula prea mult pot sa aleaga fara probleme niste cauciucuri cu durata mica de viata. Totusi, daca aveti de gand sa circulati mult, caz in care autoturismul este solicitat la maxim, cu siguranta veti avea nevoie de un set de cauciucuri all season capabile sa atinge minim 130000 km-160000 km.

Recomandari anvelope all season 2017 de la expertii in domeniu:

  • modele performante: Michelin Cross Clim ate XL, Pirelli Cinturato etc.
  • anvelope all season Keber Quadraxer – performante standard. Ideale daca va intereseaza un raport echilibrat pret-calitate.
  • anvelope pentru turisme Matador MP61 Adhessa
  • Torque TQ025
Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope