Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

De ce trebuie sa constituie alegerea anvelopelor o prioritate pentru toti soferii? Raspunsul este simplu: anvelopa reprezinta unicul punct de contact intre carosabil si un vehicul, trebuie sa ofere siguranta si o deplasare eficienta. De aceea, un set de cauciucuri trebuie sa ofere nu doar aderenta si tractiune, ci si durabilitate, eficienta si confort. Ideal este sa produca cat mai putin zgomot, pentru o rulare silentioasa, dar si costuri de achizitie avantajoase.

Printre marii producatori de anvelope la nivel mondial, Michelin ocupa un loc de frunte, grupul francez nefacand compromisuri si axandu-se pe implementarea de tehnologii performante, aplicate in cadrul unor proceduri exigente.

Departe de a fi doar cauciuc turnat intr-o matrita, anvelopa Michelin urmareste sa atinga standarde inalte si sa vina in intampinarea nevoilor conducatorilor auto.

In structura unei anvelope de buna calitate, intra mai multe componente, din care fac parte: cauciucul natural, cauciucul sintetic, silica si negru de fum, cabluri metalice si textle, alaturi de diferiti compusi chimici. Toate aceste “ingrediente” contribuie la succesul anvelopelor proiectate, fiecare avand rol in ceea ce priveste aderenta, geometria, uzura, proprietati speciale etc. La masinile sportive, siguranta la rularea cu viteza inalta, inclusiv in conditii de vreme ploioasa, depind de inventii si solutii de ultima generatie, precum centura Twaron, tehnologia Dual Compound si tehnologia Variable Contact Patch 2.0.

La progresul si dezvoltarea de noi concepte de anvelope auto, sta si politica de imbunatatire a economiei de combustibil dusa de Michelin. Michelin Energy Saver+, Michelin Pilot Sport 4, Michelin Primacy 3 si Michelin CrossClimate sunt doar cateva dintre anvelopele “verzi” create cu tehnologii revolutionare.

 

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope