Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Cele mai utilizate anvelope din întreaga lume pot fi clasificate din punct de vedere pneumatic: conțin sau funcționează cu aer sau gaz sub presiune. Scopurile lor principale sunt de a asigura tracțiunea între vehicule sau biciclete cu șoseaua, precum și absorbția șocurilor pentru impact.

Practic, toate vehiculele terestre cu roți în funcțiune, atât pe teren, cât și pe șosea, utilizează  anvelope  ceea ce face ca industria să fie una importantă în procesul de fabricație.

Cu aproximativ 12 milioane de vehicule de pasageri și vehicule comerciale produse în Statele Unite, piața de vehicule din S.U.A. solicită un număr mare de producători de pneuri: Michellin, Continental, Matador,  Bridgestone, Dunlop, Goodyear.

În lumina globalizării, producătorii de pneuri nu trebuie neapărat să se afle în Statele Unite.

Goodyear Tire and Rubber Co. și Cooper Tire and Rubber Co. se numără printre producătorii-cheie de anvelope cu sediul central în Statele Unite. Bridgestone, cu sediul central în Asia, este un alt producător important de anvelope din lume, iar al doilea cel mai mare producător de anvelope din lume, Michelin, are sediul în Europa.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope