Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Noua anvelopa cu ghinturi creata de Pirelli, Ice Zero, a fost distinsa cu onoruri de top in cadrul unui test sustinut de una dintre cele mai renumite reviste de masini din Suedia. Aceasta anvelopa de iarna a “batut” opt rivali provenind de la cele mai cunoscute branduri producatoare de cauciucuri din lume, pe parcursul unui test riguros, care a vizat fiecare aspect legat de performantele pe zapada si gheata.

Tractiunea, franarea, aderenta si manevrabilitatea  au fost verificate si analizate intr-o varietate de conditii de zapada si gheata, testul fiind initiat de revista suedeza Teknikens Varld. Drept urmare, iata ce s-a scris despre noile cauciucuri Ice Zero: “ castigatoare pentru prima data, in circumstantele in care producatori numerosi depun eforturi serioase sa construiasca anvelope de iarna de calitate. Cu Ice Zero, Pirelli a atins un nou nivel de aderenta pe drumurile inzapezite. Pneurile italiene au un comportament excelent pe zapada si pe gheata, fara a-si pierde din aderenta cand drumurile sunt mai curate.

Linia de anvelope de iarna Pirelli Ice Zero este adecvata conditiilor extreme, avand ghinturi care musca din suprafata acoperita cu strat de ninsoare sau pozghita inghetata, restaurand o aderenta care se mentine constanta datorita unui compus inovator creat in laborator. In afara de efectuarea a sute de mii de kilometri de teste pe drum, Pirelli s-a bazat si pe experienta anterioara in domeniul moto. Anvelopele construite pentru Raliul Suedez prezinta nu mai putin de 384 stifturi cu varf de tungsten blocat in anvelopa in timpul vulcanizarii printr-un proces patentat.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope