Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Distinsul Premiu Toyota de Contributii la Nivel Global (Global Contribution Award) a fost inmanat producatorului japonez, Bridgestone. Acesta este un premiu anual si este conferit furnizorului care realizeaza cele mai multe evaluari la diferite facilitati Toyota la nivel mondial. Corporatia Toyota Motors a oferit companiei Bridgestone si premiul „Superior Value Improvement” pentru eficienta si indeplinirea exigentilor clientilor.

Compania Bridgestone se ocupa de proiectarea de anvelope si componente auto pentru Toyota. In continuare, Bridgestone ramane fidel politicii si viziunii de a contribui la mobilitate prin oferirea unui flux constant de anvelope performante si alte produse din domeniul automobilistic. Grupul infiintat de Shajiro Ishibashi in 1931 merita pe deplin aceste distinctii, dand dovada de continuitate in a „servi societatea prin produse de o calitate superioara”, dupa cum ilustreaza si moto-ul adoptat in 1960.

Avansurile tehnologice initiate de Bridgestone privind productia de anvelope reprezinta un sir de succese, meritand a fi amintite introducerea primelor cauciucuri radiale pentru dotarea camioanelor si autobuzelor (1962), a primelor anvelope radiale pentru turisme (1964), a primelor cauciucuri fara tinte (1982), structura originala a multicelulelor folosite la proiectarea de anvelope iarna  iar lista poate continua.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope