Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele au o importanță majoră atunci când vine vorba de experiența dumneavoastră de conducere. De aceea, ei ar trebui să fie îngrijite cu atenție. Iata câteva ponturi despre îngrijirea pneurilor dvs.

Ce puncte importante ar putea să mă ajute să înțeleg mai bine și să am grijă de anvelopele mele?

Schimbările de temperatură afectează presiunea anvelopei astfel incat presiunea de umflare a anvelopei crește pe vreme caldă și pe vreme rece.

Obiceiurile de conducere care produc cea mai mare uzură a anvelopei sunt înclinarea, pornirea agresivă și frânarea puternică. Calcarea frânei violent și bruscarea masinii înainte și înapoi va accelera și uzura.

Cum evitam daunele sau uzura asupra anvelopelor?

Conducerea cu o anvelopă subpresiune sau supraîncărcată face ca aceasta să producă căldură excesivă. Acest lucru face ca peretele lateral al pneului să se încinga excesiv, ducând la temperaturi de funcționare mai ridicate și la posibile deteriorări structurale interne. Toate acestea pot provoca defectarea pneurilor, ducând la deteriorarea autovehiculului și / sau vătămarea corporală.

Pentru a evita acest lucru, verificați în mod regulat presiunea și mențineți o cantitate adecvată a aerului așa cum este indicat pe panoul informativ de pe portiera șoferului sau în manualul de utilizare al autovehiculului.

Garanția minimă de bază pentru anvelopele radiale pentru autoturisme și camioane ușoare asigură înlocuirea, montarea și echilibrarea gratuită a anvelopelor care dezvoltă defecțiuni de manoperă și materiale care pot apărea în primele 25% din benzile de rulare utilizabile sau timp de 12 luni de la data achiziționării , oricare dintre acestea survine mai întâi. Deci, este important să vă amintiți că acest lucru este disponibil dacă este necesar.

Reglati geometria pneurilor întotdeauna atunci când sunt montate, deoarece o anvelopă dezechilibrată poate provoca uzură timpurie.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope